Το Goplay media είναι μια εφαρμογή που σας δίνει την δυνατότητα να μειώσετε σημαντικά το κόστος της μουσικής του καταστήματός σας. Θα διαχειριστεί, θα μιξάρει και θα μεταδώσει χιλιάδες τραγούδια έτσι όπως εσείς θέλετε σαν να υπάρχει πάντα ένας dj στο κατάστημά σας. Το Goplay media θα μεταμορφώσει τη μουσική του καταστήματός σας, κάνοντας τους πελάτες σας να απολαμβάνουν την παραμονή τους στο κατάστημα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ...

VST

VST (Virtual Studio Technology) είναι μια τεχνολογία της γερμανικής εταιρίας Steinberg, η οποία ειδικεύεται στη κατασκευή λογισμικού για επεξεργασία και σύνθεση μουσικής και ήχου. Το Goplay υποστηρίζει αυτή τη τεχνολογία και μπορεί να συνδεθεί με ένα απο τα εκατοντάδες vst plug-ins που έχουν κατασκευαστεί με σκοπό την βελτίωση του ήχου, αντικαθιστώντας πανάκριβα μηχανήματα όπως Compressors, limiters, equalizers κ.α...

Smartmix™

Η Wide SD έχει αναπτύξει τον αλγόριθμο Smartmix™ που εδώ και χρόνια συνοδεύει συστήματα αυτοματισμού μουσικής ροής όπως το Goplay και το Goplay VST. Η μοναδική στο είδος της δυνατότητα Smartmix™ έχει ως αποτέλεσμα να μιξάρει τα τραγούδια με ραδιοφωνικό τρόπο ανάλογα με τη ακουστική μορφή τους, προσφέροντας έτσι το πιο ευχάριστο μουσικό χαλί. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Goplay είναι ο ισοσταθμιστής έντασης (Dynamic Volume Control). Το κάθε τραγούδι (ή video) μεταδίδεται στην ίδια ακριβώς ένταση με το προηγούμενο, αντιμετωπίζοντας το γνωστό πρόβλημα που παρουσιάζεται με τα απλά προγράμματα αναπαραγωγής τραγουδιών.

Library

Το “Media Library” σας επιτρέπει να έχετε πλήρη εικόνα των αρχείων και των ρυθμίσεων σας. Μπορείτε με ένα απλό κλικ να ανακαλέσετε, να επεξεργαστείτε ή να ενεργοποιήσετε αυτόματες λίστες (Auto Listers), συλλογές αρχείων, λίστες (Play Lists). Μπορείτε ακόμη να αποθηκεύετε λέξεις-κλειδιά για ακόμη πιο γρήγορη αναζήτηση αρχείων (τραγουδιών, video, κλπ).

Auto Listers

Τα Auto Listers είναι λίστες τραγουδιών (ή video) που δημιουργούνται αυτόματα βάσει παραμετροποιήσιμων κανόνων. Έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε το Goplay να μεταδίδει ακριβώς το στυλ της μουσικής που θέλετε σε συγκεκριμένες ώρες χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Μπορείτε επίσης να έχετε έτοιμα Auto Listers (κανόνες) πχ για καλοκαίρι, χειμώνα, κλπ και να τα ανακαλείτε όποτε το κρίνετε απαραίτητο. Ένα κύριο χαρακτηριστικό τους είναι οτι τα τραγούδια μεταδίδονται με τελείως διαφορετικό τρόπο κάθε φορά χωρίς να επαναλαμβάνονται, διατηρώντας ταυτόχρονα το στυλ που έχετε επιλέξει.

Περισσότερα

 • Αυτόματη ραδιοφωνική μίξη τραγουδιών ανάλογα με τη ακουστική τους μορφή.
 • Αυτόματη απαλοιφή των κενών μεταξύ των τραγουδιών.
 • Αποφυγή μετάδοσης ίδιων τραγουδιών - καλλιτέχνη.
 • Αυτόματη δημιουργία play list.
 • Ρύθμιση μετάδοσης τραγουδιών ακριβώς στο στυλ της μουσικής που επιθυμείτε σε συγκεκριμένες ώρες χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.
 • Μετάδοση του κάθε τραγουδιού στην ίδια ακριβώς ένταση με το προηγούμενο.
 • Compressor, limiter & normalizer για την βελτιώση της ποιότητας του ήχου.
 • Διαχείριση διαφημιστικών μηνυμάτων με στατικές ή random προτεραιότητες.
 • Υποστήριξη αρχείων ήχου mp3, wav, m3u.
 • Αυτόματη μετάβαση της χειροκίνητης και αυτόματης λειτουργίας.
 • Εμφάνιση κυματομορφής.