...Το Taxi SMS είναι ο απλούστερος τρόπος να καλείς ταξί σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή της ημέρας και σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης και αν βρίσκεσαι. Το Taxi SMS σου δίνει την δυνατότητα άμεσης κλήσης ραδιοταξί μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS, ανοίγοντας έναν εντελώς διαφορετικό και ταχύτερο δρόμο επικοινωνίας με το ραδιοταξί.

feature bootstrap

Πως Λειτουργει

Για Θεσσαλονίκη:
Στέλνεις SMS στο 54100, γράφοντας ΤΑΧΙ (κενό) την οδό, τον αριθμό και την περιοχή που βρίσκεσαι.
Με SMS σε ενημερώνουμε για το ποιο ταξί θα σε εξυπηρετήσει και σε πόση ώρα. Όταν φτάσει στην πόρτα σου, σε καλούμε να επιβιβαστείς.

Γιατι υπερεχει

Το Taxi SMS σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις ταξί, με το πάτημα ενός κουμπιού σε κάθε σημείο της πόλης, σε κλειστό ή ανοικτό χώρο, οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Συνδυάζει την ευκολία, με την ταχύτητα και την ασφάλεια που σου προσφέρουν οι εταιρίες Ραδιοταξί των περισσότερων από 1800 οχημάτων Ταξί συνολικά. Σε ενημερώνει έγκαιρα μόλις το ταξί φτάσει στην πόρτα σου μέσω SMS!

Τi χρειαζεσαι

Το Taxi SMS είναι η μοναδική υπηρεσία εύρεσης ταξί που έχει μηδενικές απαιτήσεις από τον χρήστη.
Πιο συγκεκριμένα:
Κινητό τηλέφωνο: Οποιοδήποτε
Internet (GPRS): Δεν απαιτείται
GPS: Δεν απαιτείται

Στολος οχηματων

Το Taxi SMS συνεργάζεται στην Θεσσαλονίκη με το Ραδιοταξί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το οποίο διαθέτει στόλο 350 οχημάτων. Στην Αθήνα συνεργάζεται με τα Ραδιοταξί ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΣΤΕΡΑΣ, ΓΛΥΦΑΔΑ και ΕΡΜΗΣ συνολικού στόλου άνω των 1500 οχημάτων. Ο στόχος της συνεργασίας μας με τις παραπάνω εταιρίες Ραδιοταξί είναι να σου προσφέρουμε ασφάλεια και ταχύτητα εξυπηρέτησης, χωρίς καμία αναμονή.


Για ραδιοταξι

Εαν ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο ραδιοταξί σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.